SVAKA, ALI BAŠ SVAKA NEDJELJA REZERVIRANA JE ZA KOOGLANU

CENTRI SU ZATVORENI I PITAŠ SE GDJE “PROŠETATI” NEDJELJOM?

Nedjelja je najbliža ponedjeljku i uvijek donosi slatko-gorki okus.  Uz Kooglanu produži osjećaj vikenda jer tu smo da razbijemo monotoniju i donesemo svježu dozu radosti, uzbuđenja i natjecateljskog duha!

Svaka nedjelja kroz ovaj mjesec rezervirana je za vrhunsku zabavu koja će te izvući iz svakodnevice i pružiti nezaboravne trenutke. Bez obzira tražiš li opušteno obiteljsko okupljanje ili živahnu atmosferu u društvu svojih prijatelja - s Kooglanom nemo’š falit. 

Zato okupi svoju ekipu i uz dobru hranu i ugodnu atmosferu pripremi se za još jedan ponedjeljak.

Nazovi nas što prije i rezerviraj svoju stazu na vrijeme! 

 

KLOPA

Stavka broj jedan. Netko je više za grill, netko za pizzu, netko za nešto "konkretnije". Ali jednostavno svi vole Kooglanu. Ovdje opcija za klopu ne fali, a s našom direktorskom platom i sočnim hamburgerima oduševit ćeš svakog mesojeda.

CUGA

Tko nema talent za bacit kooglu, ima za cuganje. Kad ekran pokaže gutter - ti popij jedan gut i sljedeći pokušaj bit će garantirano bolji. A kad staza postane preskliska, slobodno se preseli u naš bar i odradi strike s pivskim čunjevima.

ZABAVA

Bez obzira kooglaš li prvi put ili ti je strike u malom prstu i već barataš pojmovima kao što su split, turkey i badger, garantiramo kako ćeš se pri svakom bacanju nasmijati - na svoj ili tuđi račun. Samo je jedan račun uvijek spare - to je onaj koji dobivaš na kraju.

VEGE STRIKE

Napokon vegić u tvojem društvu neće ostati gladan. Napadamo najboljom vege ponudom u gradu - s čak 18 vege glavnih jela!

Većinu naših burgera možeš naručiti u vege opciji, a uz burgere i pizze čeka te posebna Vege STRIKE ponuda s hrpom ukusnog tofua, falafela, kus-kusa i ostalih vege delicija.

TRAŽIŠ POVOD ZA PROVOD?

KRŠTENJE, PRIČEST, KRIZMA?

Spoj Kooglane i Happy Land igraonice savršen je scenarij za sve važne proslave. Obiteljska ćakula ne mora dosađivati najmlađima. Opusti se i uživaj u provodu uz vrhunsku klopu koja će se svidjeti i klincima i baki. A možda se i baka okuša u igri.

GODIŠNJICE MATURE?

10, 20, 30 godina mature? Možda se dugo niste vidjeli, ali ne moraš baš cijelu večer slušati koliko je netko uspješniji od tebe. Red odlične klope i cuge pa red zabave uz biljar, pikado ili kuglanje. Novi zabavni scenarij za dobru staru ekipu.

TEAM BUILDING?

Kada možda u uredu ne ide sve po špagi, ići će glatko po stazi. Kooglana je omiljena destinacija za opuštanje van (ili unutar) radnog vremena. U jednu ruku uzmi kuglu, a u drugu kriglu - samo ih nemoj pomješati kada je tvoj red za bacanje.

TOP