U SRIDU
SRIJEDOM

PREPOLOVI TJEDAN

s Kooglanom nemoš falit

IZAZOV CRVENOG ČUNJA

Svake srijede od 18:00 h u Kooglani te čeka zabava uz DJ-a i novi izazov za ekipu!

Srijedom smo, u naizgled regularno kooglanje, među bijele čunjeve ubacili malog uljeza - crveni čunj.

Pozorno ga prati jer kad se nađe na prednjoj poziciji, glazba staje i pažnja cijele Kooglane je na tvojoj stazi. Skupi sav talent, izaberi sretnu kooglu i ne preskači svoj mali ritual prije bacanja jer svaka pomoć je dobrodošla kada trebaš pogoditi STRIKE!

Ako srušiš sve čunjeve, tebe i tvoju ekipu na stazi častimo kratkom cugom.

Još slađe od toga je čast i slava koju nosiš kući.

Navrati, zabavi se uz DJ-a i okrijepi odličnom klopom. Prepolovi tjedan i osiguraj si dva vikenda.

Nazovi nas i rezerviraj stazu na vrijeme, jer već se pune!

1H + 1H KOOGLANJA GRATIS

RADNIM DANOM OD 11:00 - 15:00H

KOO-WORKING SPACE

Zovi šefa, prebaci sastanke, dogovaraj marende - u Kooglani te radnim danom od 11:00 - 15:00h za svaki plaćeni sat kooglanja nagrađujemo još jednim.

Spoji dolazak s ukusnom marendom i vrati se popodnevnim obavezama!

Nazovi, provjeri jesu staze slobodne i rezerviraj zabavu koja će se u uredu prepričavati još mjesecima!

RUPA U RASPOREDU?

Nezgodno su ti složili raspored i rupa je baš u terminima kada Kooglana ima akciju? Kakva slučajnost.

Navrati na marendu i usput zakooglaj s ekipom jer te za svaki rezervirani sat u periodu od 11:00 - 15:00 h nagrađujemo još jednim.

Naša akcija vrijedi svaki radni dan.

KLOPA

Stavka broj jedan. Netko je više za grill, netko za pizzu, netko za nešto "konkretnije". Ali jednostavno svi vole Kooglanu. Ovdje opcija za klopu ne fali, a s našom direktorskom platom i sočnim hamburgerima oduševit ćeš svakog mesojeda.

CUGA

Tko nema talent za bacit kooglu, ima za cuganje. Kad ekran pokaže gutter - ti popij jedan gut i sljedeći pokušaj bit će garantirano bolji. A kad staza postane preskliska, slobodno se preseli u naš bar i odradi strike s pivskim čunjevima.

ZABAVA

Bez obzira kooglaš li prvi put ili ti je strike u malom prstu i već barataš pojmovima kao što su split, turkey i badger, garantiramo kako ćeš se pri svakom bacanju nasmijati - na svoj ili tuđi račun. Samo je jedan račun uvijek spare - to je onaj koji dobivaš na kraju.

VEGE STRIKE

Napokon vegić u tvojem društvu neće ostati gladan. Napadamo najboljom vege ponudom u gradu - s čak 18 vege glavnih jela!

Većinu naših burgera možeš naručiti u vege opciji, a uz burgere i pizze čeka te posebna Vege STRIKE ponuda s hrpom ukusnog tofua, falafela, kus-kusa i ostalih vege delicija.

TRAŽIŠ POVOD ZA PROVOD?

KRŠTENJE, PRIČEST, KRIZMA?

Spoj Kooglane i Happy Land igraonice savršen je scenarij za sve važne proslave. Obiteljska ćakula ne mora dosađivati najmlađima. Opusti se i uživaj u provodu uz vrhunsku klopu koja će se svidjeti i klincima i baki. A možda se i baka okuša u igri.

GODIŠNJICE MATURE?

10, 20, 30 godina mature? Možda se dugo niste vidjeli, ali ne moraš baš cijelu večer slušati koliko je netko uspješniji od tebe. Red odlične klope i cuge pa red zabave uz biljar, pikado ili kuglanje. Novi zabavni scenarij za dobru staru ekipu.

TEAM BUILDING?

Kada možda u uredu ne ide sve po špagi, ići će glatko po stazi. Kooglana je omiljena destinacija za opuštanje van (ili unutar) radnog vremena. U jednu ruku uzmi kuglu, a u drugu kriglu - samo ih nemoj pomješati kada je tvoj red za bacanje.

TOP